Deadline for Passé #14

Indsend dit bidrag til Tidsskriftet Passés 14. udgave! Endnu et semester er over os, og derfor søger Passé igen bidrag. Passé modtager både videnskabelige artikler og kreative bidrag. Videnskabelige artikler kan være en eksamensopgave omskrevet til en 5-10 siders artikel – det behøver ikke være en 12-tals-opgave, så længe du har lyst til at dele din viden og er klar på at samarbejde med vores redaktører om at gøre artiklen klar til udgivelse. Du kan læse vores skrivevejledning her.
Du kan også sende et kreativt bidrag på max. 5 sider – her er det kun fantasien, der sætter grænser: Vi har haft tegneserier, personlighedsquizzer, opskrifter og sjove kilder, så overrask os endelig!
Send dit bidrag senest 3. oktober til tidsskriftetpasse@gmail.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.