Arrangement: Tidsskriftet – historisk set og i nutidigt perspektiv

Metodecirklen, Foreningen De Historiestuderende og Tidsskriftet Passé inviterer til en aftens i tidsskriftets tegn! Lektor, ph.d., dr.phil. Jes Fabricius Møller, der er redaktør på Historisk Tidsskrift, vil gøre os klogere på, hvordan tidsskriftet i sin egenskab af historiografisk samtaleplatform har været med til at forme den videnskabelige historiedisciplin frem til i dag – og stadig gør det! Vi vil også komme ind på, hvad der i dag udgør en god tidsskriftsartikel og hvordan man succesfuldt kombinerer forskning og videnskab med god formidling.

Efter Jes’ oplæg, vil Tidsskriftet Passé – de historiestuderendes eget tidsskrift – komme med deres bud på, hvordan man kan skrive en god artikel til et studentertidsskrift som Passé. Så hvis du overvejer at skrive din kommende eksamensopgave om til en artikel – eller måske har noget andet liggende i skuffen, du ikke helt har vidst, hvordan du skulle få gjort spændende og relevant – så kom og få gode fif fra redaktørerne selv! Passé har deadline i starten af marts 2020.

Man skal selvfølgelig være meget velkommen uanset egne ambitioner og oplægget bliver helt sikkert relevant for alle! Vi vil have lidt snacks og baren vil selvfølgelig være åben.

Arrangementet finder sted mandag d. 9. december 2019 i Café Helga.

Vi glæder os til at se jer allesammen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.